Gisela de vidre

Gisela de vidre.

Editorial:
LIBROS DEL ZORRO ROJO CATALAN
Año de edición:
Materia
Libros ilustrados, libros de actividades y materia
ISBN:
978-84-949904-7-2
Páginas:
32
Colección:
ALBUM ILUSTRADO
14,96 €
IVA incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

La Gisela és una nena de vidre: lluminosa, fràgil i transparent de cap a peus. Els objectes del seu voltant es veuen a través d'ella, i canvia de tonalitat amb la llum de les estacions. És tan excepcional que ve gent d'arreu del món a veure-la. Per. la petita Gisela té una altra peculiaritat: al seu front clar, els pensaments, bons i dolents, se li poden llegir com en un llibre obert.

En créixer, aquesta particularitat es fa més difícil de portar. Algunes de les seves reflexions, sobretot quan està trista i abatuda, fan enfadar la gent i, fins i tot, n'hi ha que les troben insuportables. Per aix., la Gisela se'n va a la recerca d'una llar; viatja d'un lloc a un altre fins que, un dia, descobreix que, igual que la veritat, a més de lluminosa, ha de ser valenta.

Es tracta d'una de les primeríssimes obres de Beatrice Alemagna, publicada a França el 2002 i, fins ara, inèdita en català i castellà. Una preciositat de llibre, il·lustrat amb diferents tècniques com el collage, el llapis i l'ús de capes i transparències, que convida a una lectura literal i també metaf.rica. Del seu procés creatiu, l'autora n'ha dit: «M'encanten les barreges i els híbrids. M'encanta evitar murs o barreres. M'encanta no preocupar-me pels límits de l'edat, els límits del temps, les regles estètiques precises, les convencions preestablertes [?]. Tot aix. ve d'una gran confiança en mi mateixa. Sempre treballo amb alguna cosa de dins, una cosa forta i que s'expressa de manera clara i intensa.»

Otros libros del autor